Trenger din mann en kostholdsguide?

Kan man kose seg og likevel være fit og barsk? Eller er det sånn at når man fyller førti er man feit og ferdig? Kan førti være det nye tredve?

Ikke alle menn er like glade i grønnsaker

Det kommer helt an på hvordan man har levd frem til man er førti. Om man har vært frisk og om man har tatt godt vare på kroppen sin. Uansett, det er aldri for sent å snu!


Riktig mat

Det å nære kroppen med riktig mat er ikke alltid så enkelt. Det er så mange morstridende råd der ute, og ikke alt passer alle.


Det er likevel ett råd alle bør lytte til:


Hold deg unna sukker og raske karbohydrater

Dette får blodsukkeret til å øke, og man blir "søt". Dette øker utskillelsen av insulin. Isulin er et fettlagringshormon. All den energien som finnes i brød, pasta, kaker, øl og chips er mer enn det kroppen kan forbrenne. Løsningen er å lagre den ekstra energien som fett i fettcellene. De blir aldri fulle og det kan lagres mer og mer og mer...


Hos menn legger dette ekstra fettet seg ofte rundt magen. Dette er ikke særlig barskt, i tillegg er det tungt å bære på. Det gir også en ekstra fare for å utvikle metabolsk syndrom.


Et samlebegrep som omfatter overvekt og økt mageomkrets, høyt blodtrykk, fare for type 2 diabetes, og ugunstige kolesterolverdier. Kjipe greier!

Kan en kostholdsguide hjelpe?

Det er stort sett damer som følger dietter. Mannen trenger noe enkelt. Noe som funker, uten at han sulter. Noe han lett kan forstå.


Derfor lanserer vi kostholdsguiden Sugarman vs. Superman. Den inneholder masse fine bilder som enkelt forklarer hva han bør velge og hva han bør unngå. Vi skriver også kort om hvorfor det ene alternativet er bedre enn det andre.


Vi er glad i mannen, og vil gjerne ha han her, frisk og rask, så lenge som mulig!!


Kjøp her
67 visninger