Mens vi venter på jula

Oppdatert: 9. des. 2018

Nå starter adventstiden. Tiden man skal kose seg og forberede seg til høytiden. Vi har startet bakingen for lenge siden og resultatet deler vi veldig snart med dere.

Akkurat nå har vi siste innspurt for å få ferdig vårt julehefte med julekaker, desserter og drikke.


Ingen av oppskriftene vi har brukt inneholder mel, hvitt sukker, eller melk, bortsett fra smør som fint kan erstattes med kokosolje, eller ghee (klarnet smør). Alle ønsker å kunne spise gode kaker og desserter i jula, men ikke alle tåler sukker like godt. Vi har i de fleste oppskriftene to alternativer til sukker, både sukrin, som ikke påvirker blodsukkeret, og honning eller lignende.


Honning, lønnesirup og kokosblomstsukker vil alle påvirke blodsukkeret vårt, men de fleste tåler det av og til. Vi tenker at det handler mer om mengden man spiser, og hvor ofte.

Sunne og deilige kokos krønsj boller

Sunnere alternativer

Det er heller ikke det vi spiser mellom jul og nyttår som påvirker vår helse mest, men det vi spiser mellom nyttår og jul. Vi synes derfor man kan unne deg noe godt i jula, men heller velge litt sunnere alternativer til den tradisjonelle julebaksten.


Hva med en kopp jule latte? I julebakst brukes krydder som ofte har en helsebringende effekt. Vi gir deg en oppskrift på en krydderblanding som du kan ha stående når du for eksempel ønsker en litt annen smak på kaffen. Deilige appelsin fudge passer perfekt som tilbehør.


Du får oppskrifter på både myke og harde kaker, drikke, desserter og selvfølgelig Heléns nydelige Delfia-kake. Helt uimotståelig!


Vi gleder oss til jul!


Kjøp her til kun kr 79,-


176 visninger