Kristin gikk ned 22 kilo med vår keto kostholdsplan.

Oppdatert: 29. jan. 2020

Det jeg liker med denne kostholdsplanen er at alt er basert på vanlig mat, lett tilgjengelige råvarer og mange flotte oppskrifter.


Mange år med mageproblemer

Jeg har i mange år slitt med store mageproblemer. Mange av problemene kom etter en feiloperasjon på 80-tallet, grunnet reflux-problemer. Dette resulterte i mye magesmerter og oppkast fordi jeg ikke kunne fordøye maten.


I over 30 år har jeg gått på medisiner for disse plagene. Da Helèn ba meg sette opp en liste over alt jeg spiste i løpet av to uker, så ble hun nok ganske forundret. På tross av at jeg veide 20-25 kg for mye spiste jeg overraskende lite. Problemet var at jeg spiste feil.


Jeg har heldigvis aldri vært tilhenger av sjokolade og potetgull, det var helt vanlig mat jeg la på meg av.  På grunn av mageproblemene valgte jeg ofte brødmat da det kjentes lettere å fordøye. Frukt, grønnsaker, kjøtt etc. greide jeg ikke å spise.


Bedre mat og mer energi

Helèn satte opp en plan for meg med kosttilskudd og mer balansert kost. Jeg merket veldig fort at dette gjorde noe med både magen og resten av kroppen. Energien kom tilbake og i løpet av våren gikk jeg ned nesten 10 kg. Tidlig på høsten fikk jeg også hjelp for refluxproblemene og jeg kunne følge kortholdplanen slavisk da magen nå "takket ja" til både frukt og grønnsaker.

Enkel mat - lett tilgjengelige råvarer

Det jeg liker med denne kostholdsplanen er at alt er basert på vanlig mat. Lett tilgjengelige råvarer og mange flotte oppskrifter. Helèn har også vært fantastisk med hensyn til oppfølging. Jeg får ofte svar på timen om det er noe jeg lurer på.

Les også om Rebekka, fikk mer energi og smalere midje.

Jeg har vært gjennom utallige slankekurer opp igjennom årene. De fleste har jo virket, det er den dagen du har oppnådd målet at alt snur. Da er det veldig lett å falle tilbake til gamle vaner. Det som kanskje er den aller største forskjellen fra det jeg har prøvd tidligere, er at nå tenker jeg ikke på mat hele dagen. Kroppen er tilfreds med det den får. Jeg spiser ikke mindre enn tidligere, jeg spiser bare annerledes.


Jeg har fulgt Kortholdsplanen siden i jan/feb 2019 og har gått ned 22 kg. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette ikke er noe jeg kommer til å legge bort. Jeg kommer til å fortsette med dette opplegget for å holde vekten der den er i dag.


Mindre medisiner

Sist, men ikke minst, jeg har kuttet ut mange av de medisinene jeg brukte tidligere. Min fastlege roser opplegget. Det er flere grunner til at jeg kan anbefale dette videre;

  • det virker

  • det er ukomplisert å følge

  • det er to damer bak som tar ansvar og virkelig bryr seg om at vi skal ha det bra og lykkes.

Tusen takk Kristin!

Vi er utrolig takknemlig for slike tilbakemeldinger! Flere sier de får mer energi og føler seg generelt bedre når de begynner med våre kostholdsplaner. Ofte er vektnedgangen en bonus. Her finner du mer om våre kostholdsplaner.

Vi gir begge individuelle råd om du trenger mer veiledning. Nina har sin egen parksis. På fredager treffer du henne på Lysaker, ellers i uken er det muilig å bestille timer pr. telefon. Du kan bestille her. Følg oss også gjerne på facebook og instagram

227 visninger