Kostholdsplaner på Calunas hjemmefestival

Oppdatert: 13. feb. 2019

Første helgen i februar arrangerte Caluna sin første hjemmefestival. En festival rett hjem i din egen stue, live via facebook. En festival proppfull av inspirasjon, kunnskap og flotte mennesker.

Foto: Siri Hole Stensson, Lev Lyst

Vi tenkte oss ikke om da vi ble spurt om vi ville bli med på arrangementet. Dette syntes vi begge hørtes veldig spennende ut og sa ja uten å blunke.


Første sending lørdag og søndag startet kl 08.00 med Medi yoga, en fin og rolig start på dagen. Gjennom helgen var det flere spennende foredrag om blant annet stoffskifteproblemer, overvekt, hvordan tanker og tress påvirker helse, matkurs osv.


Vi to lagde alle måltidene gjennom helgen. Både frokost, lunsj og middag. Alle deltakere hadde fått tilsendt handleliste og oppskrifter ved påmelding og kunne derfor lage mat sammen med oss live. Det var også mulig å stille spørsmål underveis. Thorun Ranes lagde nydelige sunne kaker, så det ble litt søtsaker i løpet av helgen også.


Nye nytt og annerledes

Dette har aldri blitt gjort før, og vi var alle spente. Så mye informasjon på en helg. Det å skulle stå foran kamera og vite at du ikke fikk mer enn en sjanse var litt stress for oss ferskinger. Men bare frem til kamera begynte å gå. Vi storkoste oss!


Ikke alle har anleding til å være med når det arrangeres konferanser og festivaler. Det kan være flere årsaker til det. Både avstander, tidsklemma, sykdom etc. Men denne festivalen kan alle delta på, uansett hvor du bor.


Nina tester lunsjen på lørdag


Fremdeles mulig å melde seg på og få samme utbytte

Ikke alle hadde anledning til å følge alle sendingene live hele helgen, men det gjør ingenting. Alle som har meldt seg på har tilgang til alle sendinger i ett helt år. Det vil si at man også kan kjøpe tilgang nå og få med seg alt. Du får ikke mulighet til å stille direkte spørsmål, eller være med i trekningen av premier, men alle foredrag, medi-yoga, matlagingskurs, treningstips osv. har du tilgang til.

Dette får du:

  • Sendinger i to hele dager

  • Mulighet til å se det så mange ganger du vil i ett helt år

  • Stille spørsmål i gruppen om det er noe du lurer på

  • Masse nyttig info om kosthold og helse.

Her kan du lese mer og eventuelt kjøpe tilgang til alle videoene.

Vi er veldig takknemlig for å få lov til å være med på dette. Nye bekjentskaper med helt fantastiske mennesker. Masse ny inspirasjon, faglige påfyll og mye, mye mer.

Vi gleder oss allerede til neste gang!


Foredrag

20 februar kl 18:00 - 20:00 holder vi foredrag på Bekkestua Bibliotek. Vi vil blant annet snakke om mat som skrur av og på forbrenningen og hvordan få en optimal vekt uten å gå rundt sulten. Goodiebag fra Midsona til en verdi av kr 1000,- til alle som melder seg på. Håper vi ser deg der! Påmelding kan du gjøre her