Hjemmelaget Bounty uten sukker

Kokos og sjokolade, en utrolig god kombinasjon. Spis den med god samvittighet, og den blir enda bedre.

Vi håper alle mammaer har blitt godt tatt vare på i dag! Det er kanskje litt sent å lage disse til kaffen i dag, men vi lover, de kan helt fint spises hvilken som helst dag. Hele året!


DU TRENGER:

  • 2 dl kokosmelk, den tykke delen øverst i boksen

  • 4 ss sukrin gold

  • 4 dl revet kokosmasse

  • 4 ss kokosolje

  • 1/4 ts vaniljepulver

  • 200 g mørk sjokolade

FREMGANGSMÅTE

  • Ha alt unntatt sjokoladen i en kjele og varm forsiktig opp under omrøring.

  • Ha det utover en silikonform, eller en bakepapirkledd form. Smør jevnt utover.

  • Sett formen i fryseren til fyllet nesten har stivnet.

  • Ta den ut og skjær opp passe store biter.

  • Legg den tilbake i fryseren igjen.

  • Mens den stivner helt, smelt sjokoladen i vannbad.

  • Dypp så hver bit i sjokolade og la renne av.

  • Oppbevares helst i fryser. De varer ikke lenge om du har dem lett tilgjengelig i kjøleskap, og i romtemperatur smelter de lett.

Fikk du med deg vårt første nyhetsbrev?

TIPS:

kjøp sjokolade med den smaken du liker best, for eksempel appelsin eller mint.

Du finner denne og flere oppskrifter på kaker og desserter i alle våre kostholdsplaner.


Nå er er det også mulig å bestille personlig veiledning via vår hjemmeside.


Nina og Helén


177 visninger