Gå ned i vekt med masse god mat!

Oppdatert: 29. nov. 2019

Nå er den enda bedre, vår kostholdsplan for vektnedgang. Full av gode oppskrifter. Ingen grunn til ikke å kose seg med maten og samtidig gå ned i vekt!

Sommer og ferie er kanskje ikke tiden for å tenke på vektnedgang. Men hva om du likevel kan kose deg med masse deilig mat? Vi har fylt denne planen med gode artikler og nydelige oppskrifter. Perfekt mat også nå i sommervarmen.


Hormonet insulin styrer vekten din

Fett og karbohydrater er våre to energikilder. Når vi spiser mindre av det ene må vi øke det andre. Effektiv vektnedgang handler først og fremst om å kontrollere blodsukker og fettlagringshormonet insulin. Blodsukker og insulin trigges av sukker og karbohydrater.

For å lettere gå ned i vekt må man derfor redusere inntaket av karbohydrater. Det har vi hensyntatt i alle oppskriftene.


Fett det eneste som ikke påvirker verken blodsukker eller insulin. Mer fett og mindre karbohydrater vil øke forbrenningen din. Perfekt når vektnedgang er målet. Den nyeste forskningen viser i tillegg at vektnedgang ikke bare handler om karbohydrater og kalorier, men også om god tarmflora. Derfor inneholder mange av oppskriftene nydelige grønnsaker i ulike variasjoner. Grønnsaker gir god næring til de gode tarmbakteriene våre.   Matintoleranser

Mange lider i dag av matvareintoleranser. Spiser du mat immunforsvaret ditt har problemer med å håndtere, blir det vanskeligere å gå ned i vekt. Denne planen er uten gluten og kornvarer. Vi har heller ikke brukt mye egg og melkeprodukter i våre oppskrifter.


Du får i tillegg en valgfri tre dagers rensekur hvor all mat som kan trigge immunforsvaret er tatt bort. Dette gjør kroppen bedre rustet til å starte opp .   Forskning viser at faste er svært effektivt om man ønsker å gå ned i vekt. Vi gir deg en god innføring i periodisk faste. Dette vil øke fettforbrenningen ytterligere.


Planen er enkel å følge. Vi gir deg både handlelister og ukeplaner. I tillegg får du masse fine artikler om vektnedgang og helse. Klikker du i ukeplanen kommer du direkte til oppskriften. Du blar deg også enkelt gjennom artiklene.


Ikke helt klar enda? Da er ferien en fin tid å lese og forberede seg til høsten. Bli motivert av fristende oppskrifter, spennende artikler og muligheten til å ta tak i egen helse.  

Du finner den her: Kostholdsplan for vektnedgang

130 visninger